torsdag 29 oktober 2009

R.O.O.M i konkurs

Blev inget R.O.O.M för mig och Linda idag, kön var milslång så det kändes som rätt hopplöst med varsinna barnvagnar. Kanske åker dit ikväll med Anders och kidsen för vi har ju världens inköpslista med saker vi vill ha till huset.

Anledningen till utförsäljningen är konkurs (läs på di.se), så trist eftersom vi ofta är på R.O.O.M och kikar. Man har alltid fått inspiration när man varit där och sen har vi alltid fikat eller ätit på Ett litet Kök som ligger granne. Kan till viss del förstå varför de gått i kånken då det är sjukt dyra möbler där. Skulle dock inte ha något emot om Habitat öppnar en egen butik i Stockholm ist.

Blev iaf en liten fleeceoverall och en tomtenissklänning till lilla fröken på stan, så lite shoppat blev det idag. Var som vanligt lika skoj att umgås med Linda och söta Norah (som snart ska börja på dagis!!).

1 kommentar:

Anonym sa...

hmmm...room har val sin charm man kostade ofta mer an det smakade. vilken idiot med pengar kan inreda fint, det schyssta ar nar man kan det utan grava ett hal i plurran! det finns sa manga andra fina stallen att ga till ocksa.