måndag 7 juni 2010

Förkylning, förseningar och soligt väder

Jag tycker det är så jobbigt att vara förkyld på sommaren. Det försvinner aldrig! Man snörvlar, nyser och hostar konstant. Maja och Måns är också lite smått förkylda, även Anders som aldrig är sjuk är snuvig. Hur blir man av med det? Att inte vara i solen är ju ett knep, men hur lätt är det att vara inne när det är 20 grader och sol ute?

Annars i veckan som börjar idag, hade en ljuspunkt att verkligen se fram emot på torsdag .. husleverans! Det mesta på tomten är klart nu så vi väntar bara på huset. Men så får vi infon om att fabriken inte hinner klart i tid, så allt är försenat till den 28 juni. Förhoppningsvis ställer inte detta till det så mycket med de övriga entrepenörerna, men det är bara det att det känns segt att behöva vänta 2½ vecka till nu ..

I övrigt så är det lite luncher inbokade och storstädning planerad. Kalastajm för Måns för tre av tjejerna på dagis i helgen och kanske lite grillning med "Wikströmmarna". Så det blir en skoj vecka om man bortser från besvikelsen med huset.

2 kommentarer:

Anna sa...

Surt med huset. 2½ vecka är ju jättelångt när man väntar på nåt skoj.

Kameran är en gammal skrotig Canon Ixus (minns inte exakt beteckning). Ska förhoppningsvis köpa en ny inom en snar framtid. Tykcer det blir bra bilder utomhus om det är kanonväder. Annars suger den.

Alex sa...

vad trist med husleveransen...men jag antar att det ar 'part of the game'. hoppas att de haller nasta deadline!