tisdag 9 mars 2010

En flock med beundrare

Måns är ensam kille i sin grupp på dagis. När han var liten så var det inget man tänkte på. Men i och med att barnen växer så har de nu börjat fatta tycke för varann. Har ju tidigare berättat att det är några tjejer som vill gifta sig med honom, och att han har sagt till oss att han är kär i en av tjejerna. Nu är det inte bara en tjej som är aktuell för honom, utan typ halva gruppen är han kär i säger han. Vart ska det här sluta?

Oftast när jag kommer för att hämta honom så försöker tjejerna hålla honom kvar, men går han deltid så måste han hem vid 15 säger jag. Det blir oftast ledsna miner när han går hem och de blir så glada om de ser honom genom fönstret, som på bilden jag tog idag.

Han får njuta nu så länge han kan, för efter sommaren ska de göra omorganisering så han kommer inte längre vara ensam kille. Det är väl tur det, tror både han och tjejerna behöver fler killar i gruppen.

2 kommentarer:

Alex sa...

hahaha...lite roligt men jag hoppas att han far lite grabbar att leka med ocksa. hade han inte nagon spansktalade kompis ett tag?

Lotta sa...

Jo lilla Simon, han slutade dock efter bara några veckor då de flyttade från stan. När han började på dagis var det ju två killar i gruppen men de slutade också för att de flyttade utomlands.

Så nu ser vi fram emot hösten när han iunte är ensam kille längre.