lördag 21 november 2009

Silent

Lugnt och tyst hemma - skönt! Måns är på "momo-mofa-landet" och Maja sover så Anders och jag passade på att äta ute, det är lyx nu när man är småbarnsförälder ju! Maja har inte haft en bra dag, en massa gnäll och hon har liksom inte kommit till ro. Så det är skönt nu för både henne och oss att hon sover djupt.

Så vad har hänt sen sist? Igår var Måns hemma från dagis och tog med kidsen ner på stan och träffade upp mina föräldrar. Pappa behövde lite smakråd gällande en liten present och mamma lite hjälp med klädinköp. De båda hittade klockrena saker!

Idag blev det en liten promenad på Söder med lite shopping. Var bla på Götgatsbacken och kikade, mycket folk och även en filminspelning! Tror det var den där nya Van Veteeren-filmen som skulle spelas in. Så om ni ser en kvinna med svart skinnjacka, glasögon och med en brun/svart barnvagn som ser otroligt förvirrad ut i filmen så är det jag! De råkade ju filma när jag stod ute på gatan och väntade på Anders som var inne på Weekdays ..

Fotmassage, slurpa (alkoholfria)drinkar och tv-gluttande på schemat nu tills lillasyster vaknar, sen blir det amning och sovning som gäller.

Inga kommentarer: