tisdag 13 oktober 2009

Hörseltest och läkarbesök

Jag känner att man måste försöka komma in i nya rutiner nu när man har två små barn hemma. När vi bara hade Måns var det så enkelt då man bara hade en att tänka på. Mickan och Max är ju så pass stora så de kan "ta hand om sig själva", tex Anders lägger ju inte fram vilka kläder de ska ha på sig .. skulle ifs vara lite skoj hihi ..

Imorse efter att Anders gått med Måns till dagis så åkte vi till Danderyd på en efterkontroll av lillskruttan. Först gjorde vi hörseltestet vilket var en lite utmaning, det verkade inte fungera så bra med det ena örat så man var lite orolig där ett tag. Men efter att barnmorskan testat ca 10 ggr så visade datorn rätt. Vilken lättnad! Sedan var det farbror doktorns tur att titta till henne och det var också utan anmärkning. Jätteskönt!

Sedan har vi varit och storhandlat, haft möte med vår husproducent och även haft bror Micke och lilla Madde på besök. Så dagen har varit full av aktiviteter! Imorgon blir Måns hemma från dagis och Anders ska åka till jobbet och jobba .. så första dagen ensam med Måns och lillfröken, hur ska det gå?

Men innan det blir morgondag är det Ugly Betty, Desperate Housewives och sedan en dokumentär om Madonna när hon åker till Afrika som står på schemat.

1 kommentar:

Alex sa...

skont att doktorn gick bra, vilket ju i och for sig var vantat. holmgren/fredriksson-generna gar ju inte av for hackor, aven om glader lamnar ju lite att onska...

och vad kul att ni traffade micke och madde. var madde ocksa lite blyg nar hon traffade maja? om du tog nagra kort pa dem, kan du inte lagga upp dem pa bloggen?

klockan ar mycket har och larmet ringer imorgon kl 7, sa det ar val dags att binga. halsa alla sa gott och nyp maja i vanster arbage fram mig :-)