onsdag 21 oktober 2009

Gävle och farmödrar

Var verkligen hur kul som helst att träffa min kära farmor idag! Hon blev helt betagen av Maja och tyckte hon såg ut som en liten docka. Som tur var visade sig lilla fröken från sin bästa sida och gnällde knappt nåt under tiden vi var i Gävle. Andra bullar har det varit nu ikväll, hon verkar haft så ont i magen så hon har kommunicerat det via det enda sätt hon kan som är att skrika. Typiskt när hennes farmor kom nu ikväll, men Karin har ändå hållt henne och gosat en massa "Alla barn skriker ju" säger hon med ett stort leende. Så härligt med den attityden!

Måns har verkligen sett fram emot att hans farmor skull komma ikväll, så han försökte hålla sig vaken men slocknade mellan oss i soffan redan 20.30. Han kommer bli så glad imorgon när han ser att hon är här!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Välkommen framor Karin och grattis till vårt nya barnbarn. Maja är precis som farmor Lilly säger en liten docka. Hoppas att ni får en härlig dag idag regnet till trots. Kram till er alla

Alex sa...

vad kul att farmor fick traffa lilla maja :-) och plus i kanten ar val att maja var sa snall sa farmot orkade krama pa henne.

och stackars liten med magont...kan forsta att det maste vara frustrerande att ha ont och inte kunna saga det...vem skulle inte skrika da?